Uterum i Dalarna │ Det här kan vi göra för dig

Vår byggfirma hjälper dig som vill bygga ett uterum för sommarbruk, vår/höstbruk eller vinterbruk i Dalarnas län. Våra rutinerade hantverkare har den erfarenhet och kunskap som krävs för att du ska få ett snyggt och funktionellt uterum som du kan spendera många härliga dagar i!

Välkommen till Hybrida Group AB – din lokala leverantör av uterum i Dalarna! Går du i tankarna på att bygga till ett uterum för sommarbruk, ett uterum för vår/höstbruk eller kanske ett uterum för vinterbruk? Då har du kommit rätt! Vi är ett företag med stor passion för det vi gör. Våra skickliga hantverkare har byggt en mängd härliga uterum i såväl Falun & Borlänge som i övriga Dalarna och är alltid redo att ta sig an nya projekt! Oavsett hur långt du kommit med dina planer är du varmt välkommen att diskutera dina tankar kring ditt nya uterum i Dalarna med oss. Vi finns till hands för att bolla idéer och ge dig tips och råd kring lösningar som passar dina önskemål och behov. 


Vilken typ av uterum passar dig i Dalarna? 

För dig som precis har börjat fundera på att bygga till ett uterum till din fastighet rekommenderar vi att du funderar ordentligt över vilken typ av uterum du vill satsa på. Det finns nämligen olika varianter som passar olika ändamål och årstider – det finns uterum för sommarbruk, uterum för vår/höstbruk och uterum för vinterbruk. Oavsett vilken typ av uterum som passar dina behov hjälper vi dig i hela processen från idé till slutfört projekt!


Nedan kan du läsa mer om de olika typerna av uterum som finns.


 

Uterum för sommarbruk 


Är syftet med ditt uterum att skapa en väderskyddad plats som ni främst kommer att vistas i under sommaren? Då är ett uterum för sommarbruk rätt val för dig. Denna typ av uterum ställer förhållandevis låga krav på isolering och val av material och är dessutom det billigaste alternativet. Ett uterum för sommarbruk går utmärkt att bygga på en befintlig altan. Dock kan man behöva investera i en bra fukt- och köldspärr mot marken eftersom risken för kondens är stor. Ska du bygga ett uterum från grunden rekommenderar vi dig att isolera grunden väl, speciellt om du tror att du någon gång i framtiden kommer att vilja göra om ditt uterum till ett uterum för vår/höst- eller vinterbruk! 


Vill du diskutera dina tankar och idéer kring uterum för sommarbruk? Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Tillsammans ser vi till att du får ett uterum att spendera många härliga sommardagar i!Uterum för vår/höstbruk 

Låter det lockande att skjuta upp hösten och att dessutom kunna möta våren tidigare? Ett uterum för vår/höstbruk passar dig som vill att ditt uterum ska förlänga säsongen under vår och höst. Denna typ av uterum ställer högre krav på material och isolering än ett uterum för sommarbruk, eftersom en stor del av värmen i uterummet tenderar att försvinna ut genom tak och golv. För att få en jämn och behaglig temperatur rekommenderar vi en isolerad grund i ditt uterum för vår/höstbruk.


 

Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att investera i ett uterum för vår/höstbruk. Med utgångspunkt i dina önskemål ser våra skickliga hantverkare till att du får ett riktigt härligt uterum till ditt hus i Falun, Borlänge eller övriga Dalarna som överträffar dina förväntningar!Uterum för vinterbruk

Är du ute efter ett uterum som du kan använda året runt? Ett uterum för vinterbruk kan periodvis värmas upp till inomhustemperatur även de kallaste månaderna på året. Här är det viktigt med riktigt bra isolering – både glaspartier och tak behöver ha en högre isoleringsgrad än uterum i Dalarna som enbart används under sommarhalvåret. Ett uterum för vinterbruk ställer även höga krav på ventilationen för att undvika imma och kondens. När det kommer till placeringen av uterummet är vår rekommendation att öppna upp mellan själva huset och uterummet för bästa möjliga åtkomst och bekvämlighet.


Funderar du på att bygga till ett uterum till ditt hus i Falun, Borlänge eller övriga Dalarna för vinterbruk? Varmt välkommen att kontakta oss! Vi finns till hands för att ge tips och råd och hjälper dig gärna att bygga ett uterum du kan njuta av årets alla dagar!Vi hjälper dig att bygga uterummet du drömmer om

Har du länge drömt om ett uterum, men saknar kunskapen om hur du bäst ska genomföra projektet? Lugn, vi hjälper dig! Våra rutinerade snickare har koll på de bäst lämpade lösningarna för att ditt drömprojekt ska bli verklighet, oavsett om du vill ha ett uterum för sommarbruk, ett uterum för vår/höstbruk eller ett uterum för vinterbruk. Vi arbetar endast med produkter av högsta kvalitet och vet vad som krävs för att du ska få ett snyggt och funktionellt uterum i Dalarna som passar dina behov. Vi guidar dig genom allt från val av stomme, tak och glaspartier till val av värmekällor. Vi är övertygade om att dina idéer kombinerade med vår kunskap och erfarenhet kommer att resultera i ett riktigt härligt uterum som kommer att överträffa dina förväntningar. När du lämnar ditt uterum i våra händer kan du känna dig trygg med att du får ett professionellt utfört arbete utan dolda kostnader. Tack vare vår långa yrkesvana kan vi dessutom utföra våra projekt på ett tidseffektivt sätt – för att du ska kunna inviga ditt nya uterum så snart som möjligt!  När uterummet är färdigställt genomför vi alltid en slutbesiktning tillsammans med dig.Utnyttja ROT-avdraget

När du anlitar oss för att bygga ditt uterum till ditt hus i Dalarna är det ett gyllene tillfälle att utnyttja ROT-avdraget. ROT-avdraget är en skattereduktion som reducerar arbetskostnaden för hela projektet. Detta innebär att du får dra av 30 procent av själva arbetskostnaden, med ett maxbelopp på 50 000 kronor per år. Läs mer här.


Kontakta oss redan idag så hjälper en av våra medarbetar från Borlänge eller Falun att förverkliga ditt uterum! Kontakta oss när det kommer till uterum i Dalarna!

Vi på Hybrida erbjuder alltid gratis rådgivning när du har frågor eller funderingar kring uterum i Dalarna. Med utgångspunkt i Borlänge levererar vi förstklassiga uterum till såväl Falun som övriga Dalarna!