Så här bygger vi uterum i Dalarna

När vi tar oss an ett nytt projekt kommer vi gärna ut till dig på ett kostnadsfritt hembesök. På ett hembesök kan vi hantverkare göra en bra bedömning kring omfattning, utförande och konstruktion vilket ger en bra grund för offertlämning av ditt nya uterum i Dalarna.

När vi tar oss an att bygga ett nytt uterum i Dalarna vill vi gärna att du bokar in ett kostnadsfritt hembesök. På ett hembesök kan vi göra en bra bedömning kring omfattning, utförande och konstruktion. Då ser vi mer klart på vad som passar in i er miljö och kan mycket enklare räkna på kostnaderna. 

Hur kommer vi igång med vårt uterum i Dalarna?

När du letar efter en leverantör av uterum i Borlänge, Falun eller övriga Dalarna är det viktigt att du hittar en aktör som du känner förtroende för. Därför inleder vi gärna samarbetet med möten kring förväntningar, tidsplan och budget så att vi förstår era önskemål. På så vis undviker vi risken för missförstånd. Du som kund får en tydlig plan med prissatta delmoment som du kan ta ställning till i lugn och ro och välja det utförande som passar dig bäst.

Efter den inledande fasen med uppstart och planering får du en offert samt skisser att ta ställning till så att vi landar i ett utförande som känns bra för alla inblandade. I offerten kan vi redan från början väva in ROT-avdraget så att du får en så korrekt bild som möjligt av vad slutpriset kommer att bli. Kontakta oss gärna via formulären här på hemsidan för att få veta mer om vår process och vad vi behöver veta för att ta fram en lämplig offert till dig och ditt uterum i Dalarna.

Vad påverkar priset?

När det kommer till prissättningen av ditt nya uterum i Dalarna är det vissa delar som spelar in. Dels spelar det stor roll hur underlaget på platsen ser ut - behöver det schaktas mycket för att få till en lämplig yta? Vilka material ska användas? Ska dörrar och fönster nå upp till en viss säkerhetsnivå? Vilken typ av golv önskas? Det här är saker som har stor inverkan på priset och som vi gärna diskuterar med dig för att landa rätt. Vissa saker behöver bestämmas tidigt och andra saker kan lösas under projektets gång. Det trygga är att våra experter på uterum från Falun & Borlänge finns med dig genom hela projektet. 


För att kunna ge dig rätt råd behöver vi se platsen innan vi skriver några avtal med dig

När vi har kommit överens är det dags att söka bygglov om det behövs och dra igång själva byggandet. Du väljer själva takten och när det passar in. Somliga väljer att göra bygget medan de själva är på resa eftersom det kan väsnas en del medan andra gärna vill vara med och kontrollera de olika delmomenten och vara mer inkluderad under byggprocessen. Där väljer du själv vilken metod som passar dig bäst. 


Utvärdering

När arbetet är genomfört och altanen är på plats vill vi gärna veta vad du tycker om slutresultatet! Vi strävar alltid efter nöjda kunder. Sen är det bara dags för dig att njuta av din nya altan. Med en inglasad altan förlänger du säsongen och kan njuta av att vistas på din altan betydligt längre tid av året. Under hösten kan du kura upp framför någon mysig värmekälla och blicka ut i naturen.

Kontakta oss redan idag så kommer en av våra experter på uterum från Falun eller Borlänge att kontakta dig för att se över bästa lösningen för ditt uterum till ditt hus i Dalarna! 

Kontakta oss när det kommer till uterum i Dalarna!

Vi på Hybrida erbjuder alltid gratis rådgivning när du har frågor eller funderingar kring uterum i Dalarna. Med utgångspunkt i Borlänge levererar vi förstklassiga uterum till såväl Falun som övriga Dalarna!