Om oss på Hybrida Group AB

Om oss på Hybrida Group AB

Vi är ett byggföretag i Dalarnas län som hjälper privatpersoner med allt från inglasning av entré och altan till att bygga varmbonade uterum.

Vårt företag är mån om dig som kund och vill gärna underlätta arbetet åt dig. Men vill du göra jobbet själv, så har du möjlighet att köpa kvalitativt material av oss - vare sig det gäller uterum, altan eller en ny entré.

Hur härligt låter det inte att kunna förlänga sommaren med ett isolerat uterum? Vi kan förverkliga din dröm om ett uterum efter vår, sommar, höst och vinterbruk. Väljer du ett uterum för vinterbruk så har du lyxen att kunna nyttja uterummet året om.

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert och hembesök helt utan köpkrav för ditt uterum i Borlänge, Falun eller andra delar av Dalarnas län. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök för ditt kommande uterum i Dalarna

Vi hantverkare på Hybrida Group AB utför kostnadsfri rådgivning i hemmet för att skräddarsy ditt kommande drömuterum i Borlänge, Falun samt resten av Dalarnas län. Vi hjälper till med allt från bygglov och planering till färdigt slutresultat.

Boka ett kostnadsfritt hembesök för ditt kommande uterum i Dalarna

Boka hembesök

Den här hemsidan är under uppbyggnad.

Skriv in till oss via formuläret vid frågor.