Uterum Dalarna omslagsbild

Specialister på uterum i Dalarnas län - med över 10 års erfarenhet

Välkommen till Erikssons Bygg & Timmer som hjälper privatpersoner med utomhusbyggnationer. Det spelar ingen roll vilken årstid uterummet är önskat till, vi har kunskap och erfarenhet av uterum för både vår, sommar, höst och vinterbruk. Våra hantverkare håller hög kvalitet och är noggranna!

Boka hembesök

Boka ett kostnadsfritt hembesök för ditt kommande uterum i Dalarna

Vi hantverkare på Erikssons Bygg & Timmer utför kostnadsfri rådgivning i hemmet för att skräddarsy ditt kommande drömuterum i Borlänge, Falun samt resten av Dalarnas län. Vi hjälper till med allt från bygglov och planering till färdigt slutresultat.

Erikssons Bygg & Timmer AB driver webbplatsen Uterum Dalarna som har lång erfarenhet av utomhusbyggnationer 

Våra hantverkare är kompetenta och redo för ditt kommande projekt med oss i Dalarnas län. Vi hjälper privatpersoner med allt från nybyggnation av uterum till renovering av det befintliga. Vill du själv montera ditt uterum, kan vi även leverera enbart material för detta. Erikssons Bygg & Timmer lyssnar in kundens behov och ser till att förverkliga deras önskemål.

Uterum Dalarna, Uterum Borlänge, Uterum Falun bild

Tips & Råd inför ditt kommande uterum i Dalarna

En god planering är A och O vid alla typer av projekt, även när det kommer till att bygga ett uterum i Dalarna. En bra start är att välja vart uterummet ska vara placerat, gärna på en plats med många soltimmar så att man kan njuta av solen långt in på sensommaren. 

Vad är det för kostnad för att renovera uterummet i Dalarna?

Om du till exempel bara behöver renovera eller byta taket kostar det mindre än om du behöver byta ut såväl väggar, tak och golv. Du kan också välja att isolera ditt uterum för att kunna ha användning av det under en större del av året.

Uterum Dalarna, Uterum Borlänge, Uterum Falun bild
Uterum Dalarna, Uterum Borlänge, Uterum Falun bild

Så här bygger vi altaner

När vi tar oss an ett nytt projekt, som att bygga en altan, kommer vi gärna ut till dig på ett kostnadsfritt hembesök. På ett hembesök kan vi hantverkare göra en bra bedömning kring omfattning, utförande och konstruktion vilket ger en bra grund för offertlämning.

Boka ett kostnadsfritt hembesök för ditt kommande uterum i Dalarna

Boka hembesök

Vi förverkligar ditt drömuterum i Dalarna

Vårt byggföretag har rutinerade hantverkare som dagligen hjälper privatpersoner med uterumstjänster. Vi utför allt från inglasning av entré, till att glasa in befintliga altaner samt varmbonar uterummet för att du ska kunna vistas där både höst och vintertid. Välkommen att skapa ditt drömuterum med oss!