Så här bygger vi altaner

När vi tar oss an ett nytt projekt som att bygga en altan eller ett uterum i Dalarna vill vi gärna att du bokar in ett kostnadsfritt hembesök. På ett hembesök kan vi göra en bra bedömning kring omfattning, utförande och konstruktion. Då ser vi mer klart på vad som passar in i er miljö och kan mycket enklare räkna på kostnaderna.. Kontakta oss gärna här på hemsidan så att vi kan ta fram en kostnadsfri offert för ditt nästa projekt.

Hur kommer vi igång med vårt uterum i Dalarna?

När du letar efter en utförare för altan eller uterum i Borlänge, Falun samt resten av Dalarnas län är det viktigt att du hittar en aktör som du känner förtroende för. Därför inleder vi gärna samarbetet med möten kring förväntningar, tidsplan och budget så att vi förstår era önskemål. På så vis undviker vi risken för missförstånd. Du som kund får en tydlig plan med prissatta delmoment som du kan ta ställning till i lugn och ro och välja det utförande som passar dig bäst.

Efter den inledande fasen med uppstart och planering får du en offert samt skisser att ta ställning till så att vi landar i ett utförande som känns bra för alla inblandade. I offerten kan vi redan från början väva in ROT-avdraget så att du får en så korrekt bild som möjligt av vad slutpriset kommer att bli. Kontakta oss gärna via formulären här på hemsidan för att få veta mer om vår process och vad vi behöver veta för att ta fram en lämplig offert till dig och ditt uterum i Dalarna.

Vad påverkar priset?

När det kommer till prissättningen är det vissa delar som spelar in. Dels spelar det stor roll hur underlaget på platsen ser ut - behöver det schaktas mycket för att få till en lämplig yta? Ska altanen glasas in? Ska den ha tak? Vilka material ska användas? Ska dörrar och fönster nå upp till en viss säkerhetsnivå? Vilken typ av golv önskas? Det här är saker som har stor inverkan på priset och som vi gärna diskuterar med dig för att landa rätt. Vissa saker behöver bestämmas tidigt och andra saker kan lösas under projektets gång.

För att kunna ge dig rätt råd behöver vi se platsen innan vi skriver några avtal med dig

När vi har kommit överens är det dags att söka bygglov om det behövs och dra igång själva byggandet. Du väljer själva takten och när det passar in. Somliga väljer att göra bygget medan de själva är på resa eftersom det kan väsnas en del medan andra gärna vill vara med och kontrollera de olika delmomenten och vara mer inkluderad under byggprocessen. Där väljer du själv vilken metod som passar dig bäst.

Utvärdering

När arbetet är genomfört och altanen är på plats vill vi gärna veta vad du tycker om slutresultatet! Vi strävar alltid efter nöjda kunder. Sen är det bara dags för dig att njuta av din nya altan. Med en inglasad altan förlänger du säsongen och kan njuta av att vistas på din altan betydligt längre tid av året. Under hösten kan du kura upp framför någon mysig värmekälla och blicka ut i naturen. 

Ta kontakt via våra formulär så diskuterar vi gärna olika utföranden med dig och tar fram en offert!

Den här hemsidan är under uppbyggnad.

Skriv in till oss via formuläret vid frågor.